Info 29-4-2016

Hej Allesammen

Som i måske ved så trak Dan sig fra OL Trap sektionen ved dette års repræsentantskabsmøde. Der kom ikke nogen ny kandidat til posten og jeg har derfor overtaget denne sektion. Jeg er lige nu igang, sammen med klubberne, om at få styr på OBS penge og lignende fra sidste sæson. Dette tager desværre lige lidt tid, da det har været en lidt rodet affære. Vi nærmer os dog snart overblikket og jeg forventer at få udbetalt de OBS penge indenfor 14 dage.

Derfor håber jeg også stadig at i vil betale OBS gebyr til ranglisten når i er ude at skyde stævner. Klubberne vil spørge jer når i betaler indskud om i vil betale til ranglisten. Det er frivilligt, så det er kun hvis man vil have chance for at vinde lidt penge til sidst på sæsonen at man behøver at betale. Jeg håber dog at i alle vil støtte op om det.

Jeg kommer til at køre efter samme system/regler som jeg har kørt i skeet sektionen i mange år og som har fungeret helt fint. Jeg vil lægge disse regler op i løbet af et par dage, men der er ikke så meget nyt i det i forhold til det i kender, der er dog et par små justeringer. Den væsentligste ændring er at denne rangliste kun bliver for året. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med info.

Med venlig hilsen
Per Knudsen
per.m.knudsen@gmail.com